Eko d.o.o. - za gospodarenje otpadom Zadarske Županije
+385 23 49 33 80
info@eko-go.hr

Novosti

Home » Novosti

U subotu, 2. listopada 2021. godine gradilište Centra za gospodarenje otpadom Biljane Donje posjetio je potpredsjednik Vlade RH zadužen za socijalna pitanja te ljudska i manjinska prava g. Boris Milošević.

U Biljanima Donjim dočekali su ga Dino Perović, direktor tvrtke Eko d.o.o., investitora ovog, trenutno najvećeg infrastrukturnog projekta u Zadarskoj županiji te Stevo Jokić, Rade Drača i Đoko Bjedov iz Inicijativnog odbora Biljane Donje…

Više

Radovi na gradilištu odvijaju se svakodnevno punim intenzitetom. Pogledajte kako izgleda gradilište na dan 29. kolovoza 2021. godine.

Više

Projekt izgradnje Centra za gospodarenje otpadom Biljane Donje vrijedan je 486 milijuna kuna (bez PDV-a), od čega 76 posto sufinancira EU iz Kohezijskog fonda, 14 posto Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, dok preostalih 10 posto vrijednosti projekta sufinanciraju suvlasnici tvrtke Eko, a to su Grad Zadar, Grad Benkovac i Zadarska županija.

Ugovor za projektiranje i izvođenje…

Više

Temeljem Odluke direktora TD Eko d.o.o. za gospodarenje otpadom Zadarske županije broj: 02/25 od 24. lipnja 2021. godine, djelatnici ove tvrtke od 1. rujna 2021. godine sele na gradilište Centra za gospodarenje otpadom Biljane Donje.

Kako upravna zgrada još nije dovršena, a njezina izgradnja planirana je do kraja ove godine, djelatnici će do tada biti smješteni u kontejnerske module koji se ovih dana postavljaju…

Više

Radovi na gradilištu CGO-a Biljane Donje intenzivno se odvijaju kako bi se dostigli ugovoreni rokovi. Naime, rok za dovršetak radova na Centru su krajem 2022. godine. Pogledajte kako izgledaju radovi na CGO-u, kao i Pretovarnu stanicu Biograd na Moru koja je dovršena.

Više

Studente smo vodili u Diklo da vide kako se ne bi trebalo gospodariti otpadom i zatim u Biljane Donje da vide kako bi se to trebalo raditi. Vidjeli kako napreduje gradilište, veliki je napredak u mjesec i pol dana otkako sam zadnji put bila, tamo, kaže Aleksandra Anić Vučinić

Gradilište Centra za gospodarenje otpadom Biljane Donje ovih su dana posjetili studenti inženjerstva okoliša Geotehničkog fakulteta iz Varaždina. U…

Više

Gradilište budućeg Centra za gospodarenje otpadom Biljane Donje posjetili su župan Zadarske županije Božidar Longin, zadarski gradonačelnik Branko Dukić te dogradonačelnik Benkovca Tomislav Klarica. Dočekao ih je Dino Perović, direktor tvrtke Eko d.o.o. za gospodarenje otpadom Zadarske županije, kojoj je povjerena provedba ovoga projekta, a čiji su suvlasnici upravo Grad Zadar, Grad Benkovac i Zadarska županija.

Longin, Dukić i Klarica izrazili su zadovoljstvo zatečenim…

Više
Stranica 1 od 12 1234510...»I